Uavhengig kontroll

La oss ta kontrollen!

Om noe går galt under bygging kan det bli kostbart i lengden. Faktisk utgjør erstatningene etter reklamasjonssaker på feil og avvik i bygg, årlig et titalls milliarder kroner. En uavhengig kontroll av arbeidet er derfor viktig, og sikrer at antall feil og mangler reduseres. 

 Ved en uavhengig kontroll, sjekker vår kontrollør at det utførte arbeidet stemmer overens med kravene i Plan- og bygningsloven. Husk at byggeprosjektet ikke kan erklæres ferdigstilt før den uavhengige kontrollen er utført! 

 I tiltaksklasse 1, ved nybygging og ombygging av våtrom, er det krav om uavhengig kontroll av fuktsikring. På nye boliger er det krav om kontroll av luftetthet. Dette gjelder både for fritidsboliger og primære boliger. 

 I tiltaksklasse 2 og 3 kreves det uavhengig kontroll for områdene bygningsfysikk, konstruksjonssikkerhet, geoteknikk og brannsikkerhet. 

 La oss utføre uavhengig kontroll for deg. Vi har kompetansen som trengs for et grundig resultat, sånn at du er sikret for framtiden! 

Har du behov for en kontrollør?

Ta kontakt med oss for en hyggelig prat og et uforpliktende pristilbud.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle