Termografi

Termografi og trykktesting

Varmetap fra boligen gir ikke bare kalde gufs inne når det er kaldt ute, men kan også sørge for høyere kostnader til oppvarming og gå utover økonomien. Merker du at det kanskje trekker litt hjemme hos deg, eller trekker det på bena? Da kan det være mulig du trenger å ringe på tide å ringe noen som kan termografi og trykktesting.

God lufttetthet er viktig for et moderne og energieffektivt bygg. Vi gjennomfører trykktesting for å forsikre oss om at boligen er tett. Med denne testen ser vi lekkasjetallet på bygget, og kan utbedre feil og mangler om det er nødvendig.

For å se etter dårlig isolering og varmetap, bruker vi termografi. Termografi gjøres ved at vi undersøker boligen din med et termokamera. Dette er et infrarødt kamera som er nøyaktig og effektivt, og brukes til å lese av overflatetemperaturer, samt registrer uønskede avvik for utbedring.

Avdekking av dårlig isolerte områder i en bolig, gjør at du kan kan komme flere potensielt store senere problemer i forkjøpet. For eksempel risikoen for fukt og kondens, som senere kan føre til sopp, mugg og råte.

Til sammen har alt dette en effekt på inneklimaet hjemme hos deg, så det lønner seg å ha et tett og godt isolert hjem. Ta kontakt med oss om det trekker litt på bena hjemme, så kommer vi og tar en titt!

Termografi og trykktesting

Ta kontakt med oss for en hyggelig prat og et uforpliktende pristilbud.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle