Tjenester

Takst og uavhengig kontroll

Vi gleder oss til å hjelpe deg!

UAVHENGIG KONTROLL

Vi utfører uavhengig kontroll på din bolig eller leilighet. Ved en uavhengig kontroll, sjekker vår kontrollør blant annet at det utførte arbeidet stemmer overens med kravene i Plan- og bygningsloven. 

VERDITAKST

Vi utfører verditaksering av din bolig. Vanligvis ønsker man verditakst i forbindelse med finansiering og refinansiering av bolig, arv og samlivsbrudd. Kontakt oss for å høre mer om verditaksering.

TILSTANDSRAPPORT

En tilstandsrapport er en beskrivelse av boligens status i detaljer. Da tar vi hensyn til teknisk tilstand, slitasje og alder. Man kan få tilstandsrapport av hele boligen, eller deler av den.

KONTROLL AV BOLIG

Vi utfører kontroll av teknisk stand på bolig, kontroll av tilstandsrapporter og verdivurderinger. Vi tilbyr også ferdigbefaring på nye hus og leiligheter i følge med Norsk Standard 3420

TERMOGRAFI OG TRYKKTESTING

Varmetap fra boligen gir ikke bare kalde gufs inne når det er kaldt ute, men kan også sørge for høyere kostnader til oppvarming og gå utover økonomien. Om du merker at det kanskje trekker litt hjemme hos deg, er det mulig på tide å ringe noen som kan termografi og trykktesting. 

FUKTSKADER

Vi er behjelpelige med fuktundersøkelser og prøvetaking i forbindelse med sopp og insektskader i bygninger. Vi tar arbeid med sanering og oppbygning etter sopp og vannskader.

REKLAMASJON PÅ HUS ELLER LEILIGHET

Har du fått problemer med huset eller leiligheten du kjøpte? Da kan vi hjelpe deg videre i prosessen. Vi har gode forbindelser til advokater som er eksperter på dette område. Vi gjør et grundig forarbeid for at du skal vinne frem med din klagesak. 

Kontakt din takstmann i Stavanger for informasjon eller tilbud

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle