Skal du kjøpe ny bolig?

Takstmann ved boligkjøp

NB. Tilstandsrapporten erstatter ikke selgers opplysningsplikt eller kjøpers plikt til selv å undersøke boligen som skal kjøpes, det kan derfor være en meget lønnsom investering i å bruke en takstmann når en skal investere i en brukt bolig.

Det følger av avhendingsloven som regulerer kjøp og salg av fast eiendom at kjøper ikke kan gjøre gjeldene mangler noe han kjente til eller måtte kjenne til ved avtaleinngåelsen. I dette ligger en plikt for kjøper til selv å undersøke boligen på visning.

Vi som driver med kontroll bistår med gjennomlesing av salgsprospekt og tilstandsrapport eller evt. takst. I den forbindelse vil vi kunne komme med konkrete tilbakemeldinger til deg som kjøper på ting som bør kontrolleres ytterligere og spørsmål som evt. må stilles til megler.

ANBEFALING FRA FORBRUKERRÅDET

Forbrukerrådet anbefaler å ha med Takstmann / Byggmester på ovetagelse. Boligen skal være i samsvar med Norsk lov, forskrifter, Norsk standard og god byggeskikk.

En fagkyndig vil ha et langt bedre grunnlag for å kunne vurdere boligens tilstand, og han vil kunne påpeke feil og mangler i prospektet eller du som kjøper ellers fort ville kunne overse.

Takst og Uavhengig Kontroll tilbyr slik bistand både på nye og brukte boliger.

Vi er klare til å hjelpe deg med kjøp av bolig!

Ta kontakt med oss for en hyggelig prat og et uforpliktende pristilbud.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle