Skal du bygge helt ny bolig?

UAVHENGIG KONTROLL SOM ER LOVPÅLAGT ER PÅKREVD

Da trenger du kansje en byggelånskontroll eller forhåndstakst. En forhåndstakst er i prinsippet en normal verditakst, men det gjelder en ikke oppført bygning eller en ikke oppført del av et tilbygg/nybygg.
 
En byggelånskontroll er oppfølging og kontroll av bygningen i hele byggeperioden. Det vil normal sett som banken som låner ut penger til tiltakshaver som normalt vil forlange en byggelånskontroll.
 
Takst og Uavhengig kontroll utfører kontroll etter myndighetskrav. Firma er godkjent i Tiltaksklasse 1. Hensikten med Uavhengig kontroll er at ordningen skal medføre at det bygges med riktig kvalitet og å redusere byggefeil. I tiltaksklasse 1. som normal omfatter nye tilbygg og eneboliger der myndighetene krever at det skal utføres  kontroll av et ekstern firma.
 
Kontrollen skal omfatte sjekk våtrom og luft tetthet, Kravene gjelder også fritidsboliger med mer en 1 boenhet. Takst og uavhengig kontroll AS har sentral godkjenning for uavhengig kontroll Tiltaksklasse 1.
 
Trenger du arkitekthjelp. Vi kan bistå med anbefaling på arkitekter.

Vi er klare til å hjelpe deg med å bygge din bolig!

Ta kontakt med oss for en hyggelig prat og et uforpliktende pristilbud.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle