Skal du selge bolig i Stavanger?

SELGE BOLIG I STAVANGER

Når du skal selge bolig i Stavanger anbefales det en tilstandsrapport med eller uten verditakst. På leiligheter i boligbyggelag kan det også bestilles våtromsrapport som er en mindre utgave av en tilstandsrapport hvor det er lagt vekt på å kontrollere våtrom og kjøkken samt vann, avløp, bereder og ventilasjon.

Tilstandsrapport

En tilstandsrapport er en detaljert beskrivelse av boligens teknisk tilstand. En tilstandsrapport kan enten utføres etter NS 3424 eller etter den nye standarden 3600. Les mer her om hva som skal kontrolleres etter NS 3600. En tilstandsrapport blir det lagt spesielt vekt på å vurdere de byggetekniske forhold som er særlig relevant ved et eierskifte. 

Verditaksten på eiendommen gjenspeiler verdien på tomten og hele  bygningsmassen. Verdi vises med separat  verdi på tomt og teknisk verdi på bygningene. Markedsverdi for hele bygningsmassen i dagens salgssituasjon kan også settes om ønskelig.

Vi er behjelpelig med å bistå med nødvendig boligdokumentasjon når du skal selge bolig.

Ta kontakt med oss for en hyggelig prat og et uforpliktende pristilbud.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle